Bakanlığımız Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Şahin Balıkesir Gençlik Merkezi, yapımında sona yaklaşılan Kapalı Yüzme Havuzu ve bakım onarımı tamamlanan 50. Yıl Parkı`nda incelemelerde bulundu.
Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Şahin ilimizde tamamlanan ve yapımı devam eden tesis yatırımları hakkında İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu`ndan bilgi aldı. 
Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu ile birlikte yatırımları yerinde inceleyen Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Şahin; Balıkesir Gençlik Merkezi, Kapalı Yüzme Havuzu ve 50. Yıl Parkını gezdi. İnceleme gezisine %90 fiziki gerçekleşme ile yapımı tüm hızıyla süren Kapalı Yüzme Havuzu ile başlayan Genel Müdür Yardımcısı Şahin, Modernizasyonu tamamlanmak üzere olan 50. Yıl Spor Parkı ile Balıkesir Gençlik Merkezi’ni yerinde inceledi. Şahin; Balıkesir ilinde hayata geçirilen modern ve tam donanımlı tesislerin ve merkezlerin yatırımlar tamamlandığında Balıkesir iline değer katacağını söyledi. Projeler, yatırımlar ve Müdürlüğün çeşitli alanlardaki çalışmalarıyla ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu’ndan bilgi alan Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Şahin; yapımı devam eden tesislerin en sağlıklı ve hızlı şekilde tamamlanması ve hizmete açılması için gerekli çalışmaların planlı bir şekilde sürdürüleceğini belirterek, daha fazla gencin sporla buluşturulması, gençlik faaliyetlerine alınması için yürütülen çalışmaların artırılması gerektiğini söyledi. 
İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu; Sayın Genel Müdürümüzün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında verdikleri destek dolayısıyla teşekkür etti.