Bakanlığımız tarafından düzenlenen gençlik merkezleri kültür ve sanat yarışmaları kapsamında "Gençler Arası Türk Ses Yarışması" Balıkesir ilimizde de Kurtdereli Toplantı Salonumuzda online olarak gerçekleştirildi. 
Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Kültür ve Sanat Yarışmaları kapsamında 80 il ve Balıkesir Gençlik Merkezlerimizce “Sahne Sırası Sende” sloganıyla düzenlenen Gençler arası Türk Ses Yarışması online olarak Kurtdereli Spor Salonunda gerçekleştirildi. Uzman jüri önünde gençlerimiz zoom programı üzerinden canlı performansla yarıştı. 
Gençlerimizin bin yıllık kültürümüz olan Türk Müziğine sahip çıkmaları amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür Sanat Yarışmalarının Balıkesir İl Finali Türk Müziği Solo Kız-Erkek, Popüler Müzik Solo Kız-Erkek ve Özgün yorumlama olmak üzere toplam 5 kategoride online olarak yapılan yarışmalar tamamlandı. 
Yarışmalar sonunda, Türk Müziği Solo Erkek dalında Diren Aydın,  Türk Müziği Solo Kız dalında Melike Dinç,  Popüler Müzik Solo Kız dalında Büşra Ülker, Popüler Müzik Solo Erkek dalında Burak Karaduman birinci olarak ilimiz adına yapılacak olan Grup yarışmalarına katılmaya hak kazandılar.
Gençlerimizi tebrik ediyoruz.