“Evde Kalıyorum, Ailemle Poomse Yapıyorum” yarışması sonuçlandı. Korona virüs salgını nedeniyle bazı etkinliklerimizi online olarak sürdürmeye devam ediyoruz. 
“Evde kalıyorum Ailemle Poomse yapıyorum” taekwondo şampiyonasına katılan sporcularımızdan Emel Coşkun ile Mehmet Coşkun 1. , Ege Kiriş ve Melike Kiriş 2. , Betül Elgadi ve Eman Benbashir 3. , Muhammed Selam Kamacı ve Bülent Kamacı 4. Oldu. 
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen online “Evde Kalıyorum, Ailemle Poomse Yapıyorum” yarışması 10-20 Haziran 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Sporcular yarışmaya çektikleri videolarla katılarak bu videolar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki, Taekwondo Federasyonunda kayıtlı poomse hakemlerimizce yapıldı. Yarışmada, ferdi müsabakalar 90 saniye içerisinde tamamlanarak, bay ve bayan ayrımı yapılmadan tek kategoride değerlendirildi. 
Tüm müsabakaların WT (Dünya Taekwondo) ve Taekwondo Federasyonu müsabaka talimatına göre yapılacağı yarışma sonucunda ilk dört dereceye giren sporculara madalya ve çeşitli hediyeler verilecek. Yarışmaya katılan tüm sporcularımıza başarılarının devamını diliyor, dereceye giren sporcularımızı da kutluyoruz.