Değerler Eğitimi çalışmamız Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sayın Mustafa KOÇ’un katılımıyla başladı…
Sorumluluk bilincinin geliştirilmesi, gelecekle ilgili sorumlulukların farkına varılması, görgülü ve nazik olmanın bir saygı davranışı olduğunun kavranması, kendine saygı ve saygı değer kavramının idrak edilmesi, toplumsal düzen içinde yardımlaşma davranışının öneminin kavranması, dini ve milli değerlerin toplum ve gençler üzerindeki etkisi, toplumsal düzende komşuluk ve akrabalık ilişkileri bilincinin oluşması anlayışla Değerler Atölyesi; Değerler Eğitimi çalışmamız başladı.
Değer, İslam ahlak değeri ve Türk İslam Medeniyet mimarları konularını içerecek olan sertifikalı programımız dört oturumda toplam 18 saatte tamamlanacaktır.
İlk oturumumuz 24 Şubat 2017 Cuma günü Balıkesir Gençlik Merkezi Seminer Salonumuzda, Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sayın Mustafa KOÇ’un katılımıyla gerçekleştirildi.
İkinci oturumumuz 25 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 15.00 de Balıkesir Gençlik Merkezi Has odamızda saha çalışması öncesinde planlama ve görev dağılımı yapılacaktır. Gümüşçeşme Semt pazarında gerçekleştirilecek olan üçüncü oturumumuzda da yaşlılarımıza, engellilerimize, ihtiyaç sahiplerine yapacakları alışverişte yardımcı olma, yüklerini paylaşma, taşıma gibi küçük yardımlar yapılması planlanmaktadır. 
Dördüncü oturumumuz da 3 Mart 2017 Cuma günü saat 17.30 da yine, Balıkesir Üniversitesi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sayın Mustafa KOÇ’un moderatörlüğünde has odamızda gençlerle beyin fırtınası çalışmasıyla tamamlanacaktır.