Milli ve ahlaki değerlerin günlük hayatta uygulanması, İslam ahlak kurallarının öğrenilerek toplumda farkındalık oluşturulması, toplumu düzenleyen ve manevi değerlerine bağlı bireylerin yetişmesinde önemli olan faktörlerin öğrenilmesi amacıyla Değerler Atölyesi; İslam ve Ahlak Düşüncesi çalışmamız başlayacaktır.
 İslam ahlak felsefesi ve ahlak türleri konularını içerecek olan sertifikalı programımız dört oturumda toplam 16 saatte tamamlanacaktır.
İlk oturumumuz 06 Aralık 2016 Salı günü saat 18.00 de Balıkesir Gençlik Merkezi Seminer Salonumuzda, Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Muammer ERBAŞ’ın katılımıyla gerçekleştirilecektir.
İkinci ve üçüncü oturumuz 10 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 11.00 de çarşı merkezinde halkımıza, ahlak türleri kapsamında doğruluk-dürüstlük, güzel söz söyleme adı altında küçük notlar dağıtılarak gerçekleştirilecektir. Ardından gençlik merkezi has odamızda gençler ile değerlendirme yapılacaktır.
Dördüncü oturumumuz da 13 Aralık 2016 Salı günü saat 18.00 de yine Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Muammer ERBAŞ’ın moderatörlüğünde has odamızda gençlerle beyin fırtınası çalışmamız gerçekleştirilecektir.
Programa katılmak isteyen gençlerimiz https://goo.gl/forms/4jLPzgILXrIJGV6z1 linkden başvuru formunu doldurabilirler...