Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp; Bandırma, Manyas ve Gönen ilçelerinde yapımı tamamlanan ve devam eden Gençlik ve Spor yatırımlarında incelemelerde bulundu. 
Yapımı yeni tamamlanan ve açılışa hazır olan Manyas Gençlik Merkezi gençlere hizmet vermeye başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Manyas ilçesinde bulunan Yeni Gençlik Merkezi ve Spor Salonunu ziyaret ederek çevre düzenlemesi ve bakım çalışmalarının devam ettiği alanda incelemelerde bulundu. İl Müdürü Özalp, Gençlik Merkezinde kulüp ve akademi çalışmalarını sürdüren gençlerle görüşerek bir süre sohbet etti. Gençlik Merkezinin hareketlenmesinden, öğrencilerin merkezi aktif kullanmasından memnuniyetini dile getiren İl Müdürü Özalp, gençleri önemsediğini belirterek yeni etkinlikleri ve gençler için yararlı tüm faaliyetleri her zaman desteklediklerini söyledi.
Yapımı devam eden Gönen ilçesi Karşıyaka Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası'nda da incelemelerde bulunan İl Müdürü Özalp; tribün, soyunma odaları, zemin yapımı ve çevre düzenlemesi ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. 
Bandırma'da yapımı devam eden Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme havuzu inşaatında sürdürülen çalışmaları yakından takip eden İl Müdürü Özalp, “Yüzme havuzu inşaatımızın yapımı aralıksız sürüyor. Çalışmaların yürütülmesinde burada büyük emek harcayan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 
Bandırma ilçesine yapılan Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzunun Bandırma halkının, çocukların ve gençlerin ihtiyacına büyük ölçüde cevap vereceğini belirten İl Müdürü Adem Özalp, gençlerimizin spor yapabileceği mekanları artırmak için gayret gösterdiklerini ifade etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp; “Gençlerimizin eğitsel, kültürel ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi başta olmak üzere birçok alanda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Onyedi Eylül üniversitesinin de bulunduğu Bandırma gençlerimizin yoğun olduğu bir ilçemiz. Gençlik Merkezi ilçemizin büyük bir ihtiyacını karşılayacak. Balıkesir’de tüm kurumlarımızla işbirliği içerisinde ilçelerimiz de dahil olmak üzere birçok yatırım gerçekleştiriyoruz. Bu projeler, hem sosyal açıdan hem de sağlık açısından gençlerimize önemli fayda sağlayacak.” dedi.