Balıkesir Üniversitesinde öğrencilerle Rektör Prof. Dr. İlter Kuş ve üniversite üst yönetiminin bir araya geldiği öğrenci-rektör buluşmaları etkinlikleri devam ediyor. Daha önce de gerçekleştirilen öğrenci-rektör buluşmalarının altıncısı, Balıkesir Kız Öğrenci Yurdunda gerçekleştirildi. 
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Turgut Kılıç, Prof. Dr. İbrahim Türkmen ve Genel Sekreter Yemliha Yanar ile birlikte etkinliğe katılan Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, öğrencilerin farklı konularda ilettiği görüş ve önerilerini dinledi. Öğrencilerin tüm talepleriyle yakından ilgilendiklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, kendilerine gösterdikleri ilgi dolayısıyla da gençlere teşekkür etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “Yükseköğrenim gören gençlerimizin; sosyal, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerini geliştiriyor, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarını güçlendiriyor, eğitim ile birlikte kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Sayın Rektörümüzün ziyaretleri ve destekleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi. 
Rektör Prof. Dr. İlter Kuş ve İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, yurttaki program çerçevesinde yemekhane, kütüphane, atölye sınıfları ve yurdum genç ofis gibi alanlarda da gençlerin çalışmalarını yakından inceleyerek öğrencilerle kısa sohbetler gerçekleştirdi.