Gsb Yurtları arasında düzenlenen Futbol Şampiyonasında Burhaniye Muhyiddin-i Rumi Yurdu ile Yarbay Vecihibey Yurdu sahada kıyasıya mücadele etti. Kazanan kardeşlik oldu.
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen İl içi Yurtlar Arası Futbol Turnuvası heyecan dolu karşılaşmalarla tamamlandı. Yarbay Vecihibey Yurdu, Ayhan Songar Yurdu, Hasan Basri Çantay Yurdu, Muhyiddin-i Rumi Yurdu, Ayvalık Yurdu ve Dursunbey Yurdu olmak üzere toplam 6 takımın katıldığı turnuvada dereceye giren takımlar belli oldu.
Büyük heyecan ve dostluk içerisinde oynanan maçlarda Muhyiddin-i Rumi Yurdu turnuvayı birincilikle bitirmeyi başardı. Turnuva sonucunda Yarbay Vecihibey Yurdu 2. olurken 3.lük kupasını ise Hasan Basri Çantay Yurdu kazandı. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi. 

“SOSYAL, KÜLTÜREL, GÖNÜLLÜLÜK VE SPORTİF FAALİYETLER DEVAM EDİYOR”
Turnuva sonucunda gençleri tebrik eden Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu “Gençlerimizin okul dışındaki zamanlarını spor ile değerlendirmeleri ve bu turnuvaya olan ilgileri bizleri çok mutlu ediyor. Artık geleneksel hale gelen futbol turnuvamız hem öğrencilerimizin kaynaşması açısından çok önemli. Yurtlarımızda devam eden çeşitli etkinlikler ve projelerimizle gençlerimizin sosyal, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerini geliştiriyor, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarını güçlendiriyor, eğitim ile birlikte kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Turnuvalara katılan tüm yurtlarımızı tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.