15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Bayanlar 4x4 Sokak Voleybolu Turnuvası ve Erkekler 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası’nda heyecan dorukta.
50. Yıl Spor Parkı’nda süren turnuvalarda, takımların kıyasıya rekabet ve heyecanına sahne oldu. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ekinlikleri çerçevesinde düzenlenen 3x3 Sokak Basketbolu ve 4x4 Evimin Sultanları Voleybol Turnuvalarına çok sayıda sporcu ve takım katılım sağladı. 
Turnuvanın Şampiyon takımı ise 14 Temmuz Çarşamba günü yapılan final karşılaşması ile belli oldu. 3 gün devam eden müsabakalar sonucunda tüm katılımcılara katılım belgeleri düzenlenen tören ile 50. Yıl Spor Parkında verildi. Her iki kategoride gerçekleştirilen turnuvalarda şampiyon olan takımların ödülleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Milli İrade Meydanı’nda düzenlenecek törende verilecek. 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “Bu anlamlı haftada yetenekli gençlerimiz 15 Temmuz Şehitlerimizi anma adına potada ve filede ter döktü. Burada birbirinden yetenekli harika gençler var. Gençlerimizin sportif faaliyetler yapmasına her alanda imkân sağlamaya gayret ediyor ve bu şiarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlerimizi böyle bir tablonun içerisinde görmek geleceğimiz adına da umut verici. Yarışmalara katılan geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize başarılar diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.