Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, portatif yüzme havuzu, Şehit Turgut Solak Spor Salonu ve Balıkesir Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezini ziyaret ederek, gençler ve sporcularla bir araya geldi. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları kapsamında Yüzme Bilmeyen Projesiyle portatif havuzlarda yüzme öğrenen çocuklarla yakından ilgilenen Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile proje hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ardından Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda çeşitli branşlarda antrenman yapan sporcularla bir araya geldi. Milletvekili Uygur, burada tüm branşlarda ulusal ve uluslararası başarılara imza atacak şampiyonlar yetişeceğine inandığını belirterek, sporcu ve antrenörlere başarılar diledi. Daha sonra Balıkesir Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Milletvekili Belgin Uygur, gençlerin çalışmalarını yakından inceleyerek gençlerden projeleriyle ilgili onlarla sohbet etti. 
Çalışmalarının odağında her zaman yarınlarımız olan gençlerin olduğunu belirten Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, “Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi kapsamında yüzme öğrenen çocuklarımızın ve gençlerimizin güler yüzlü enerjisiyle haftaya başladık. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu görmek bizleri de sevindiriyor. Çalışmalarımızın odağında yarınlarımız olan gençlerimiz ve sporcularımız var. Onlara her türlü imkanı sağlamak için çalışıyoruz. Gençlik merkezlerimizdeki gençlerimizin de yarınlara daha donanımlı hazırlanmaları için her zaman onların yanındayız. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese ve Bakanlığımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ise, “Çocuklarımızın eğitimine, geleceğe hazırlanmasına büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm tesislerimizde GSB Spor Okullarını başlattık. Gençlik Merkezlerimizde kulüp ve akademi çalışmaları sürdürüyoruz. Dolayısıyla çocuklarımızın ve gençlerimiz aktivitelerle dolu güzel bir yaz geçireceklerine inanıyorum. Her zaman yanımızda olan Sayın Vekilimiz Belgin Uygur hanımefendiye, nazik ziyaretleri ve destekleri dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi. 
Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur’un ziyaret programında, Hizmet Müdürleri Mustafa Canseven ve Bilal Gölen, Karesi İlçe Müdürü Adem Özalp, Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Balıkesir BM 75. Yıl GM Müdürü Cem Hamzaoğlu da hazır bulundular.