Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) kuruluşunun 101. yılını, Türkiye'nin ve dünyanın tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik eden İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı: 
“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. Yıldönümünde 23 Nisan’ı bu yıl da küresel salgın nedeniyle dünya çocuklarıyla bir araya gelemeden bu anlamlı günün heyecanını ve coşkusunu tüm çocuklarımız ve milletimizle hep birlikte evlerimizde yaşıyoruz. 
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş yıldönümü olan bugün, milletimizin tarihinin en parlak sayfalarından birisi olarak tarihte yerini almıştır. 23 Nisan'ın aynı zamanda çocuk bayramı olarak kutlanması da ülkemizin çocuklarına verdiği değeri simgelemesi bakımından son derece anlamlıdır. 
23 Nisan 1920 ruhu, bağımsızlık azmimiz ve kararlılığımız, birlik ve beraberliğimize olan inancımız gelecek nesillere aktaracağımız en büyük emanetimizdir. Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı ve gençlerimizi, ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek; kendi başına karar verebilen, kendine güvenen, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir. 
Bu vesile ile başta İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklarımıza kutlu olsun”