Gönüllü gençlerimiz ve gençlik liderlerimiz eğitime destek anlayışıyla Havran İlçemizdeki okullarda fark yaratan boyama çalışmaları ile çocuklarımızın eğitim ortamını renklendirdi. 
Havran ve Edremit Gençlik Merkezi gönüllü gençleri ve Havran Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü gençlik liderleri ile birlikte Ömer Çavuş Anaokulu ile Seyit Onbaşı İlkokulu bahçesi boyanarak oyun alanları oluşturuldu. Gönüllü gençlerimizin katılımıyla okul duvarları ve bahçesi çeşitli resim ve karakterlerle boyandı, ayrıca bahçeye de öğrencilerin oynaması için çeşitli oyunlar çizildi. 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “Bu dönemde eğitime destek anlayışıyla sürdürdüğümüz Havran ilçemizde fark yaratan boyama çalışmaları ile çocuklarımızın eğitim ortamını gençlerimizin katkılarıyla renklendiriyoruz. Hem eğitici, hem eğlendirici renkli zemin uygulamaları ile 12 Ekim’de öğrenciler güzel bir ortamda karşılanacak. Renkli çizilen oyunlar, öğrencilerin oyun oynarken farkında olmadan matematik ve denge çalışmasına katkı sağlıyor, takım çalışmasına adapte olmaları kolaylaşıyor. Gönüllü gençlerimize teşekkür ediyor, çocuklarımıza da eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.”
Gönüllü gençler ve gençlik liderleri hazırladıkları sosyal mesafe şablonlarıyla okul zeminlerine uyarı yazıları yazdı.