Pandemi sürecine rağmen çalışmaların hız kesmediği ilimizde ve ilçelerimizdeki projeler, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Milletvekili Yavuz Subaşı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile birlikte Bandırma ve Manyas ilçelerimizdeki tesislerde incelemelerde bulundu.
Milletvekili Yavuz Subaşı, İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu ile birlikte; Bandırma Yurdu, 1318 kapasiteli Yeni yapılan Yurdu, Bandırma 17 Eylül Stadı ve spor tesislerini, Manyas ilçemizdeki spor tesisi ve futbol sahasının bulunduğu alanlardaki çalışmaları yerinde inceleyerek projeler hakkında bilgi aldı. 
İlk olarak Bandırma’da 4 bloktan oluşan 1318 kişi kapasiteli yeni yurt alanında değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Yavuz Subaşı; ilimiz için tüm vekillerimizle çaba gösterdiklerini belirterek, Bandırma’da yapılan projeleri ve yeni yurdu çok beğendiğini, yurdun yeni eğitim öğretim dönemine yetiştirileceğini söyledi. Bandırma 17 Eylül Stadı ile spor alanlarını ve Manyas ilçemizdeki spor tesisleri ve futbol sahasını da yerinde inceleyen Milletvekili Subaşı; “Gençlerin ve sporcuların kendilerini geliştirme ve geleceğe hazırlanmasında gerek barınma anlamında, gerek kültür sanat ve eğitim alanında, gerekse spor alanında olsun ihtiyaçlarına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bandırmaspor’un 1. Lige çıkacağına inanıyorum ve 17 Eylül Stadında lig maçları için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Manyas Stadında da iyileştirmelerimiz sürüyor. Balıkesir’in büyüyen, gelişen, kalkınan il olması için bu tür yatırım ve projelerimiz devam edecek. Çok şükür bu anlamda tesisleşmede ve projelerde çok önemli adımları attık, atmaya da devam ediyoruz. ” dedi. 
Yapımında sona yaklaşılan Bandırma Yurdu’nun 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında gençlerimizi ağırlamaya başlayacağını söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, içerisinde oyun ve dinlenme alanları, konferans salonunun da bulunacağı sosyal imkanları büyük modern bir yurt binası olacağını söyledi. Öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabileceği bir kompleks olacağını ifade eden İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, “1318 öğrenci kapasiteli yurdumuz; gençlerimiz için her türlü sosyal donatıyı kolayca bulabilecekleri rahat ve konforlu bir yuva olacak. Yurdumuzun yeni eğitim-öğretim yılında faaliyete geçmesi ile yükseköğrenim öğrencilerimizin barınma sorunu büyük oranda kalmayacak. Sayın Milletvekilimiz Yavuz Subaşı’nın hem ilgisi hem desteği bizi çok mutlu etti. Çocuklarımıza ve gençlerimize yapılan tüm yatırımlarda her zaman yanımızda olan vekillerimize ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 
Bandırmaspor’un 1. Lige çıkacağı inancıyla 17 Eylül Stadyumunda çalışmalar sürdürdüklerinin altını çizen Arıcıoğlu, daha ulaşılabilir ve daha kullanılabilir tesisler amaçladıklarını, bu spor yatırımlarının ilimizde ve ilçelerimizde birçok spor branşlarından çıkacak büyük başarılar ile sonuçlanacağını söyledi. Manyas ilçemizdeki sahada iyileştirmeler yapılacağını belirten Lokman Arıcıoğlu, mevcut projelerin tamamlanmasının ardından bölgemizde spora teşvikin artacağını, ifade etti.