Ülkemiz bir taraftan koronavirüs ile mücadele ederken diğer taraftan da yatırım projeleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.  Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, İvrindi ve Burhaniye ilçelerimizdeki tesislerimizde incelemelerde bulundu. Milletvekili Mustafa Canbey ve İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ile birlikte İvrindi ilçemizdeki incelemenin ardından 500 kişilik modern tribün için start verildi.  Burhaniye Kızıklı köyünde yapılması planlanan futbol sahamız için Milletvekili Mustafa Canbey ile İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, Kızıklı Köy muhtarı ve heyeti ile birlikte incelemelerde bulundu.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Milletvekili Mustafa Canbey şunları söyledi:  “Öncelikle Susurluklu gençlerimize güzel haberlerimiz var. Susurluk ilçemizin “Şehir Stadı'nın sentetik zemini, çevre düzenlemesi, 500 kişilik tribünü ve soyunma odaları ile birlikte yapılmasını kapsayan proje onaylandı. İnşallah proje tamamlandığında Susurluk ilçemiz modern ve güzel bir stada kavuşmuş olacak. Bunun yanı sıra İvrindi ilçemize 500 kişilik Yine Marmara İlçemizin Avşa Adasına 500 kişilik tribünleri yapılacak. Şehrimize yapılan bu güzel yatırmalardan dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ederiz.” 

İvrindi İlçe stadyumu yeni ve modern tribününe kavuşuyor
Yıllardır spor ile bağdaşan bir ilçe konumunda olan ve önceki yıllarda toprak olan stadyumun zeminini sentetik olarak değiştirilen İvrindi İlçe Stadyumu’na bir yenilik daha eklenerek 500 kişilik yeni portatif tribün kazandırılıyor.
Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün merkez ve ilçelerde ihtiyaç duyulan spor tesislerini belirlemesinin ardından Milletvekillerimiz ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığımız nezdinde yaptığımız görüşmeler sonunda olumlu sonuçlar aldık. Önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla İvrindi ve Burhaniye ilçelerimiz sportif tesisleri zengin bir ilçe haline gelecek. Korona virüs nedeniyle bazı çalışmaların ve faaliyetlerin durduğu bir ortamda biz durmadık, bakanlığımız durmadı, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız hep birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yapılan çalışmalar diğer çalışmalara örnek teşkil edecektir. Bu çalışmaları bizlere kazandıran Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğluna ve emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.
Spor seven, spor ile iç içe olan bir ilçe olduklarını belirten İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz;  sporla yakından ilgili halkın gerçekleştirilen turnuvalarda heyecanının yüksek olduğunu,  ilçe stadyumunun arkasına, soyunma odalarının girişinin sağ tarafına yapılması hedeflenen 500 kişilik protokol ve seyirci tribününün İvrindi ilçesi için çok büyük bir kazanç olduğunu ifade etti. 
İvrindi ve Burhaniye halkımıza ve sporcularımıza hayırlı olsun...