Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 
İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;
“19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak Anadolu’nun bağımsızlık meşalesini yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize armağan ettiği bu önemli günün 101’inci yıldönümünü gururla idrak ediyoruz. 19 Mayıs 1919'da canlanan milli ruh, bizlere ilham olmaya, yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. 
Türkiye'nin en önemli serveti, Türkiye'nin geleceğe olan yürüyüşünde yegâne güvencesi gençlerimizdir; bu süreçte hiç kuşkusuz, genç nesillere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Ülke Olarak; genç nesillerimizin dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için çalışıyor, her türlü imkân ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz. Hayata, geleceğe en iyi şekilde hazırlanabilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Gelişmiş ekonomisi ve demokrasisiyle; bilimde, İlimde, sporda, sanatta ve hayatın tüm alanlarında daha güçlü ve daha mutlu bir Türkiye hedeflerine siz değerli gençlerimizle ulaşacağız.
Bu duygu ve düşüncelerimle; Ulu önderimizin gençlere armağanı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramımızı tebrik ediyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti için canlarını feda ederek şehadete ulaşan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.