Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, yeni hizmete açılan Savaştepe Gençlik Merkezimizi ziyaret ederek, ilçedeki gençlik merkezi ve spor salonunda faaliyetlerde bulunan gençlerle bir araya geldi.
Gençlik Merkezi’ndeki kulüp ve akademi çalışmaları kapsamında akıl ve zeka oyunları sınıfındaki gençlerimiz ve güreş ile wushu sporcularımızla buluşarak, İlçe Müdürümüz Sıtkı Yüksel’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Arıcıoğlu, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılmasının önemine değinerek, açılan gençlik merkezinin gençlerin hem sportif hem zihinsel gelişimlerine katkı sağlaması hem de kötü alışkanlıklardan uzaklaşmalarına katkıda bulunması temennisinde bulundu. 
İlçeye kazandırılan gençlik merkezinin gençlerin sosyalleşmeleri ve ilgi duydukları branşlarda eğitim almaları için yapıldığına dikkati çeken Arıcıoğlu, "Bu merkez Savaştepe ilçemiz için büyük bir fırsattır. Gençlerimizin yeteneklerini geliştirecekleri sosyal bir mekan olan Gençlik Merkezimiz için gereken tüm desteği sağlıyoruz. Spor ve el sanatları konularında eğitim almak isteyenler merkezimize başvurarak bu hizmetlerden istifade edebilecek. Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimizin her anlamda yetişmiş bireyler olmaları için de önemli çalışmalar yapıyoruz. Gençlerimiz bizim için çok kıymetli ve onlara elimizden gelen her türlü desteği vererek çağın gerektirdiği şartları sağlamaya çalışıyoruz. " dedi.