Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, 2019-2020 Yılı Faaliyetleri Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı’nda Federasyon İl Temsilcileri ile bir araya geldi. Yıl boyu şehrimizde yapılacak spor faaliyetleri ve Türkiye şampiyonaları, il finalleri gibi organizasyonlar değerlendirildi.
Toplantıda federasyon il temsilcilerinin görüş ve taleplerini dinleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Arıcıoğlu, yıl boyu tüm faaliyetlerde titizlikle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 
İl Müdürümüz Arıcıoğlu; “Federasyon İl temsilcilerinin branşlarının spor faaliyetlerinde katılımlarımızı yüksek tutalım. Balıkesir il genelindeki tüm faaliyetlerimizde biz olmazsak eksik kalıyor. Faaliyetlerde, etkinliklerde spor varsa Gençlik ve Spor il ve ilçe Müdürlüklerimiz, branşlarda ise il temsilcilerimizi aktif olarak görmek istiyoruz. Faaliyet programlarında sporcu lisanslarının artması, branşların yayılması amacıyla müdürlüğümüz bünyesinde bulunan yurtlarımız ve gençlik merkezlerimizle de işbirliği içerisinde çalışmalar gerçekleştirelim. Faaliyetlerimizde çıtayı yüksek tutalım. Tesis konusunda sıkıntımız yok, büyük bakım ve onarımlar yapıldı ve eksiklikler giderildi. Şehrimiz için büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabiliriz. İlimizde federasyonlar tarafından düzenlenecek büyük organizasyonlara talibiz.” dedi.