Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Arıcıoğlu, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor kulüp başkanlığına seçilen Kadir Dağlı’ya ve yeni yönetime başarı dileklerini iletti. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette stadın durumu, antrenman sahaları gibi konularda bilgi alışverişinde bulunuldu. 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Arıcıoğlu, “Balıkesirspor, hepimizin ortak paydası, ortak değeri. Bu takımı seven, gönül verenlerle birlikte elbirliği ile zorluklar aşılır, bu yolda her zaman yanınızdayız. Türk futbolunu hak ettiği seviyeye yükseltmek, spordan keyif alan ve mutluluk duyan insanları arttırmak hedefindeyiz. Şehrimizin takımı için omuz omuza vererek çalışacağız” dedi.
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Kadir Dağlı, Balıkesir’in futbolda daha üst liglerde temsil edilmesi gerektiğine inandığını belirterek, ekibinin başarılı olarak hak ettiği yerlerde, şehrimizi onurlu bir şekilde temsil etmesi için  birlikte hareket ederek elinden gelen gayreti gösterme kararlılığı içerisinde olduğunu söyledi.