Personellerimizin kaynaşma imkanı bulduğu iftarda İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, masaları tek tek gezerek personel ile selamlaştı. 
Balıkesir Kız Yurdu bahçesinde yapılan iftar programı İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu’nun konuşmasıyla başladı. Ahmet Celal Baydemir’in Kur’ân-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda okunan ezan ile birlikte dualar eşliğinde Müdürlüğümüz personelleri hep birlikte oruçlarını açtı. 
Klasik Türk Musikisi eşliğindeki iftar sofrasında personele hitap eden İl Müdürümüz Arıcıoğlu, yapılan hizmetlerin hepsini ekip ruhuyla yaptıklarını vurgulayarak, “Bizler her bir birimimizde görev yapan antrenörümüzle, teknisyenimizle, mühendisimizle, gençlik liderlerimizle, memurumuzla, müdürümüzle büyük bir aileyiz. Bu ailenin fertleri olarak yaptığımız işleri en güzel şekilde yapacağız. Şehrimizde çocuklarımız, gençlerimiz ve halkımız için, yurtlarımızda barınan ailelerinden uzakta bize emanet edilen genç öğrencilerimiz için hep birlikte hizmet eden tüm personellerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.
İftarın ardından kurumumuza uzun süre hizmet etmiş; azmi, gayreti ve çalışkanlıklarıyla beğeni toplamış, yakın zamanda emekli olan emektar personellerimiz de unutulmadı. Ramazan ayı içerisinde vefat eden İl Müdürlüğümüz personeli merhum Veli Bakırlı'yı da ailesi ile birlikte andık. İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu tüm emekli olan personelin hepsini tek tek tebrik ederek bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür etti.
Program, Emekli personel, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve Yurt Müdürlerinin birlikte toplu hatıra fotoğrafının ardından son buldu.