Gençlerin serbest zamanlarını değerlendirip bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak amacı ile kurulan kulüpler her geçen gün üye sayısını artırıyor. Gençlik Merkezimizde açılan kulüp ve akademi çalışmaları kapsamında Güzel Sanatlar Atölyesi bünyesinde açılan Karakalem, Güzel Sanatlar Atölyesi bünyesinde açılan Ebru, Müzik Kulübü bünyesinde açılan gitar, Kişisel Gelişim Atölyesi bünyesinde açılan İletişim, Dil Eğitimleri Atölyesi bünyesinde açmış olduğumuz İşaret Dili gibi çalışmalar gençlerimizin yoğun ilgisiyle devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta, 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına Gençlik Merkezimizdeki eğitmenler, öğretmenler ve gönüllü eğitmenlerle bir araya gelerek  hasbihal programı gerçekleştirildi.  Herkesin ilk öğrencilik anılarından ve öğretmenlerle ilgili hatıralarından anlattıkları programımıza Müzik Kulübü gitar ekibi de eşlik etti. Sonrasında "Sanal Hayatta Kaybettiğimiz Gerçekler Projesi" kapsamında il genelindeki okullarda “Sosyal Medya Ahlakı” adlı sunumlarla Karesi Ortaokul’u ve Kayabey Şehit Ferruh Kulaoğlu’ndaki gençlerle buluşuldu. Ayrıca, "Merkezim Her Yerde" Projesi kapsamında gençlik liderleri,  Ovacık Köyü İlkokulu'nda minik öğrenciler ile bir araya gelerek, sandalye kapmaca, badminton, ok, matrak vb. gibi çeşitli oyunlar oynadı. Gönüllü gençlerimizle beraber; Ovacık Köyü İlkokulu'nu ziyaretin ardından “Genç Dönüşüm Projesi” kapsamında kalem seti hediye edildi. 
Çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik sunulan çalışma ve aktiviteler hafta içi ve hafta sonu Gençlik Merkezlerinde ücretsiz olarak sunuluyor.