Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, Atatürk Havaalanı’nda 2’ncisi düzenlenen İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne (TEKNOFEST) katıldı.
Sayın Bakanımız Kasapoğlu’nun da teşrif ettiği festivalde, İl Müdürümüz Teknofest alanını gezerek teknolojiyi kullanan değil üreten gençlerimizin ürünlerinin sergilendiği stantları inceledi. Gençlik Merkezimiz gençleriyle buluşarak, teknolojideki yeniliklerin, yerli ve milli teknolojilerimizin tanıtıldığı festivalde standları inceleyerek mucitlerden bilgi aldı.
İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali hakkında şunları söyledi:  “Tüketen değil üreten gençliğimizle burada ülkemiz potansiyelini görüyoruz. Bir ve beraber olduğumuz sürece gençlerimizle daha aydınlık daha güçlü yarınlara ulaşacağız. Gençlerimize istedikleri her imkanı sunma gayreti içerisindeyiz. Gençlik Merkezlerimizdeki atölyelerimiz, Kod Adı 2023 projemiz, kodlama eğitimlerimiz gibi çalışmalarımızla gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Gençlik merkezlerimizdeki çalışmalar ve ortaya koydukları ürünleri hep birlikte görüyoruz. Geleceğimizin teknoloji hamlesini yapacak olan onlar. Gençlerimize imkan sunulduğunda ortaya neler çıkabileceğini gördüğümüz bir festival bu.”