Balıkesir Gençlik Merkezimiz bünyesinde gençlerimizin boş vakitlerini farklı etkinliklerle değerlendirebilecekleri yeni dönem kulüp ve akademi çalışmalarımız başladı. Gençlik Merkezi bünyesinde ücretsiz olarak açılan çalışmalar, gençliğin sosyal ve kültürel gelişimlerine olumlu yönde katkı sağlamaya devam ediyor.
Gençlik Merkezleri Akademisi kapsamında gençlere yönelik; Değerler, İnovasyon, Dil Eğitimleri, Dini İlimler, Sosyal Bilimler, Kişisel Gelişim Atölyeleri ayrıca Gençlik Kulüpleri olarak Müzik, Güzel Sanatlar, El Sanatları, Tasarım, Fotoğrafçılık, Proje, Satranç, Halk Dansları, Gönüllülük Kulüpleri başlıkları adı altında verilecek faaliyetler başladı. 
Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinliklerin tamamen ücretsiz olduğuna dikkat çeken İl Müdürümüz Lokman ARICIOĞLU, “Merkezlerimizde sadece sportif aktivitelerle değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle de gençlerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gelecek nesilleri bugünden eğitmeyi ve topluma faydalı nesiller olarak  yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.