Okul sporları tertip komitesince organize edilen okul sporları bölge birincilikleri ödül töreninde takımlara kupa ve madalyaları verildi. 
Burhaniye’de düzenlenen Körfez Bölge Birinciliği ile Gönen’de düzenlenen Marmara Bölge Birinciliği ödül törenleri ile başarılı sporcular ve okul takımları şampiyonluk heyecanı yaşadı. Körfez Bölge Birinciliği ödül töreninde; Burhaniye, Edremit, Havran, Gömeç ve Ayvalık ilçelerinden dereceye giren takımlara kupa ve madalya verildi. Marmara Bölge Birinciliği ödül töreninde ise; Gönen, Manyas, Bandırma ve Erdek ilçelerinden katılan okul takımları Gönen ilçemizde düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Okul Sporları Bölge Birinciliği ödül törenlerinde takımlar arasında büyük heyecan yaşandı. Okul Sporları Körfez Bölge Birinciliği ödül töreninde Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Yazgan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlerimiz ve protokol tarafından futbol, basketbol, voleybol ve futsal branşlarında dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Törende Burhaniye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi de gösteri yaptı. 
Gönen’de gerçekleştirilen Okul Sporları Marmara Bölge Birinciliği ödül töreninde ise Manyas Kaymakamı Koray Çelik, Gönen Belediye Başkan Vekili Mehmet Yılman, Siyasi partilerin başkan ve temsilcileri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İlçe müdürlerimiz ve protokol tarafından ödülleri takdim edildi. Dereceye giren öğrenciler mutluluklarını arkadaşları ve öğretmenleri ile paylaştı. 
İlçelerimizde hem ferdi sporlarda hem de takım sporlarında büyük başarılara imza atmış sporcularımız olduğunu hatırlatan Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “Okul sporları tertip komitesince organize edilen okul sporlarını Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütüyoruz. Okul sporları sporcu katılım sayısı ile de Türkiye'nin en önde gelen illerinden biri olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız hep birlikte bölgedeki çocuklarımızın spor yapmasına imkan sağlamak ve kardeşliği pekiştirmektir. Turnuvada ve ödül törenlerinde görev alan arkadaşlarıma, emeği geçenlere ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.