Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Tarık Karkınçam bir dizi ziyaret kapsamında ilimize gelerek gençlik merkezlerimizi inceledi. 
Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Tarık Karkınçam ilk olarak inşaatı devam eden Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunarak İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu’ndan bilgi aldı. Ardından Balıkesir Gençlik Merkezimizi ziyaret ederek, faaliyetler hakkında bilgi alan Daire Başkanı Tarık Karkınçam gençlerimizle buluştu. 
Yapımında sona gelinen Balıkesir Gençlik Merkezinin konum ve donanım olarak çok iyi olduğunu belirten Tarık Karkınçam, gençlerin iyi yetişmelerinde Gençlik Merkezlerinin önemli işlevi olduğuna değinerek, sürekli aktif tutularak, gençlerin buralardan en iyi şekilde yararlanmalarını istedi.
İnşaatı devam eden yeni gençlik merkezinin Balıkesirli gençlerimizin hizmetine girmek için gün saydığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, “Bu merkezlerimizde devletimizin sağladığı imkanlar çerçevesinde yürütülen faaliyetler kapsamında gençlerimiz en iyi bir şekilde yetişecektir. Gençlerimizi yarınlara daha donanımlı hazırlamak için ortaya koyduğumuz çalışmalarla, imzalayacağımız yeni yatırımlarla, yeni bir aşamaya geçiyoruz. Yatırımlarla hizmetlerimizi yukarı seviyelere taşıyoruz. Balıkesir Yeni Gençlik Merkezi hizmete girdiğinde gençlerin sosyal, fiziksel ve zihinsel birçok beceri kazandırmasında katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.
Gençlik Merkezleri Daire Başkanı Karkınçam, ilimizde Gençlik çalışmaları yapan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile de bir araya geldi.