Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinde hayata geçirilen “Genç Ofis”in açılışı gerçekleştirildi.
Bakanlığımızca ulaşılmayan genç kalmasın düşüncesi ile “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi “Genç Ofis” açılışı; Kaymakam Sn. Günhan Yazar, Rektör Prof. Dr. Sn. Süleyman Özdemir ve İl Müdürümüzün katılımlarıyla yapıldı.
Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün "Genç Ofis" açılış programında konuşan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, “Burada çok nezih ve cezbedici bir ortam var. Bandırma’da genç nüfus açısından çok zenginiz.  Bu nedenle yatırımlarımız gençlerimize. Bizim bu alana yapacağımız projeler ve faaliyetler büyük önemli taşıyor. " dedi. 
Genç Ofisimiz ile birlikte gençlerimizin zengin faaliyetlerle buluşacağını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu ise, gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal faaliyetlerle değerlendirmeleri ve topluma aktif bir birey olarak katılmalarını sağlamak amacıyla kurulduğunu ifade etti. Arıcıoğlu, “Bu merkezde gençlerimiz geleceğe hazırlanacak. Gençlik Merkezlerimizin sportif faaliyetler, kültürel geziler, sosyal sorumluluk projeleri ve tüm faaliyetlerine ofis aracılığıyla ulaşabilecekler. Bu merkezin nice projelere ev sahipliği yapmasını diliyorum. Gençlik merkezi gönüllülerimizin; kendilerini daha rahat ifade edebileceği, boş vakitleri dışında da projeleri üstünde çalışabileceği ihtiyacına göre yapıldı. Gençlerimizin önünü açacak yararlı faaliyetlere yönlendirmek de bizlerin en büyük görevidir.” dedi.