Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından Çınaraltı Gençlik Söyleşileri kapsamında düzenlenen “Mete Yarar’ın konuşmacı olarak katılacağı “7 Düvele karşı akıl oyunları” programı yarın Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 
Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, programı düzenlemekteki amaçlarının gençliği Türkiye’nin geleceğinde yüklenecekleri sorumluluğa hazır hale getirmek olduğunu söyledi.
İl Müdürümüz Arıcıoğlu, bugün yapılacak olan programa tüm Balıkesirlileri davet ederek; “Milli birlik ve bütünlüğümüze tehdit oluşturabilecek tüm unsurlara karşı gençliğimizin yetiştirilmesi ve bilinçlenmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Onların yetiştirilmesi konusunda hiçbir fedakârlıktan kaçınılmamalıdır. İyi yetişmiş, bilgilendirilmiş ve bilinçlendirilmiş bir gençliğe sahip olan milletler ebediyen payidar kalacaktır. Ülkemizin önemli bir dönemden geçtiği bu günlerde tüm gençlerimizin aydınlanması için böyle kapsamlı bir organizasyon yaptık. Bizler de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm Balıkesirlileri bugün saat 19.00´da Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan programa bekliyoruz” dedi.