Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü.
İlk emri "Oku!" olan bir dinin mensupları olarak tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler günü'nü yürekten kutluyoruz.
Bu vesileyle emekli öğretmenlerimize de saygılarımızı ifade ediyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyoruz.
Gençlik Merkezimizde geleceğimizin liderlerine yönelik düzenlediğimiz 37 adet Kulüp ve Akademi faaliyeti ile 816 gencimize verdikleri eğitimlerden dolayı öğretmenlerimizle birlikteydik. 
Gençlerimizin yetişmesinde önemli rol oynayan öğretmenlerimiz için Balıkesir Gençlik Merkezimizde bir program gerçekleştirdik.
Programa Gençlik Merkezi çalışanları, Gençlik Kulüpleri ve Akademi çalışmalarımızda görev yapan öğretmenlerimizin yanı sıra Altıeylül Halk Eğitim Merkezi personeli de katıldı.
Akşam yemeği ile başlayan program Has Odamızda devam etti. Gençlik Merkezi Müdürümüz Ersin GÜÇLÜ yapılan faaliyetler hakkında bilgi vererek emeği geçen öğretmenlere tekrar teşekkür ederek günlerini kutladı.
Müzik Kulübünün Canlı Müzik dinletisi ile devam eden programda öğretmenlerimizin birbiri ile kaynaşması sağlanırken karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.
Has Odamızdaki program öğretmenlerimize takdim edilen çiçekler ile son buldu.