Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz öncülüğünde 6-9 Kasım 2015 tarihleri arasında BJJ–JuJitsu–MuayThai ve Kick Boks branşlarında gerçekleştirilen 1. Uluslararası Ayvalık Kupası Şampiyonası Vilayetler Hizmet Birliği tesislerinde özel olarak dizayn edilen müsabaka alanında yapıldı.

Ayvalık Kaymakamı Sayın Namık Kemal NAZLI, Ayvalık Garnizon Komutanı Sayın Albay Aydın NAZLI, Ayvalık Belediye Başkanı Sayın Rahmi GENÇER, Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Metin TOKEL, Ayvalık İlçe Spor Müdürü Mustafa Cem HAMZAOĞLU, daire amirleri, Türkiye JuJitsu ve Brezilya JiuJitsu Federasyonu Başkanı Sayın Orhan ÖZAKTI, Sambo Federasyonu Başkanı Sayın Fikret ÜNAL, Türkiye JuJitsu ve Brezilya JiuJitsu Federasyonu As Başkanı Sayın Yaşar EKİCİOĞLU, federasyonların yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu şampiyona çekişmeli maçlara sahne oldu.

13 hakemin görev yaptığı, 32 kulüpten minik yıldız genç ve büyükler kategorilerinde bay bayan 122 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada izleyiciler Dünya Şampiyonu sporcuların maçlarını da izleme fırsatı buldu.

Organizasyonun düzenlenmesine katkıda bulunanlara plaket takdim edilirken dereceye giren sporculara da madalya ve hediye paketleri verildi.

Ayvalık Kaymakamımız Sayın Namık Kemal NAZLI’ya Şampiyonanın düzenlenmesinde vermiş oldukları destekten dolayı Türkiye JuJitsu ve Brezilya JiuJitsu Federasyonu Başkanı Sayın Orhan ÖZAKTI plaket takdim ederken, Ayvalık Belediye Başkanı Sayın Rahmi GENÇER’e Şampiyonanın düzenlenmesinde vermiş oldukları destekten dolayı plaketini Türkiye Sambo Federasyonu Başkanı Sayın Fikret ÜNAL, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan ASLAN’ın plaketini ise Ayvalık İlçe Spor Müdürümüz Mustafa Cem HAMZAOĞLU’na Ayvalık Judo JuJitsu Spor Kulübü Başkanı Ali ÇAMLIBEL tarafından verildi. Yine Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Cem HAMZAOĞLU’na Şampiyonanın düzenlenmesinde vermiş oldukları destekten dolayı plaketini Türkiye JuJitsu ve Brezilya JiuJitsu Federasyonu Başkanı Sayın Orhan ÖZAKTI verdi. Türkiye JuJitsu ve Brezilya JiuJitsu Federasyonu Başkanı Sayın Orhan ÖZAKTI’ya ise desteklerinden dolayı Ayvalık Kaymakamı Sayın Namık Kemal NAZLI tarafından teşekkür plaketi verildi.

Aynı zamanda Ayvalık’ta bu organizasyonun düzenlenmesini sağlayan ve büyük emeklerle çok güzel bir şampiyona gerçekleştiren Ayvalık Judo JuJitsu Spor Kulübü Başkanı Ali ÇAMLIBEL ve Adana Tokyo Fit Spor Kulübü Başkanı Murat BOLDAZ’a teşekkür eden Ayvalık Kaymakamı Sayın Namık Kemal Nazlı kendilerini birer teşekkür şilti vererek tebrik etmişlerdir.

ŞAMPİYONADA MAÇLARI BİTEN VE DERECEYE GİREN BAZI SPORCULARIMIZIN İSİMLERİ İSE ŞÖYLE;

Jujitsu Minik Bayanlar 34 Kg Dereceye Giren Sporcular;

1.İlkim BABAN    İstanbul

2.Mürvet Reyhan GÜLLÜ   Tarsus

3.Sonay Daban  İstanbul

Jujitsu Minik Erkekler 30 Kg Dereceye Giren Sporcular;

1.Alican BAY   Tarsus

2.Ogul SARI    İstanbul

3.Ali SARI   Tarsus

Jujitsu Minik Erkekler 38 Kg Dereceye Giren Sporcular;

1.Salih YILMAZ     Hatay

2.Enes DEDE    Ayvalık

3.İsa Furkan AKTÜRK  Tarsus

Jujitsu Minik Erkekler -42 Kg Dereceye Giren Sporcular;

1.Kerem ALPİ     Tarsus

2.Murat ERTAN      Hatay

3.Serhat GEDİZ      Ayvalık

Muaythai Büyük Erkekler 60 Kg Dereceye Giren Sporcular;

1.Muhammet TÜRK     İstanbul

2.Halil GÜLCAN     İstanbul

3.Buğra ÇAMLI       Karabük

  • Kick Boksta 1.lik Kupasının sahibi Küçükköy Belediye Spor Kulübü
  • Muay Thaide 1.lik Kupası İstanbul’dan Ekici Savunma Sporları Kulübü
  • Ju Jitsuda 1.lik Kupası Tarsus Ju Jitsu Fatih Kaya Gençlik Spor Kulübü
  • Karatede 1.lik Kupası Hatay-Antakya Belediyesi Spor Kulübü
  • BJJde ise İstanbul Senjutsu Spor Kulübü olmuştur.