Atletizm Federasyonu’ nun 2015 faaliyet programında yer alan İsmail Akçay 12 km. yol koşusu 06 Eylül 2015 Pazar günü saat 17.00’da Balıkesir’de koşulacak.

Yarışmanın Teknik toplantısı 5 Eylül 2015 Cumartesi günü saat: 18:00 de   Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kurtdereli Spor Salonu içinde yer alan Kurtdereli Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Yarışma Atletizm Federasyonu Başkanlığının ve IAAF yarışma kurallarına uygun olarak yapılacaktır.Efsane Atlet İsmail Akçay 12.000 Metre Yol Koşusuna; kulüp veya ferdi lisansı 2015 vizeli olan sporcular lisansı olmayanlar sağlık raporu, kimlik belgesi ve tahhütname ibraz ederek yarışmaya katılabilirler. Yabancı uyruklu sporcular ise kayıt yaptırırken Türkiye vizesi geçmemiş olmak kaydıyla pasaportlarını ibraz etmek koşuluyla yarışmalara katılabileceklerdir.

Yarışmada dereceye giren sporculara Organizasyon komitesi tarafından dereceye giren ilk 10 erkek, İlk 5 bayan sporcuya para ödülü verilecektir. Masterlar da yaş gruplarında ilk 3 dereceye girenlere para ödülü verilecektir.

İSMAİL AKÇAY 12 km. yol  koşusunda Genel klasman da ilk üç dereceye giren sporculara madalyaları Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından verilecektir

Yarışma Statüsünü Görüntülemek İçin Tıklayınız...

Kayıt Formunu Görüntülemek İçin Tıklayınız

Koşu Güzergahı: