Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün girişimi ile Ayvalık Gençlik merkezi tarafından Gençlik Merkezi üyeleri tarafından ,ihtiyaç sahipleri için 1 Ocakta başlatılan ve 31 Ocakta sona eren Sende Yokken Ben Uyuyamam isimli giysi yardımı projesinde toplanan kıyafetler Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği’ne teslim edildi. Ayvalık Kaymakamı Sayın Namık Kemal NAZLI ,İlçe Spor Müdürü Sayın Mustafa Cem HAMZAOĞLU ,Gençlik merkezi üyesi sporcu gençler , antrenörleri ve kadın sağlıklı yaşam merkezi üyeleri de hazır bulundu. 
Gençlik ve Spor Bakanlığının iyilik yapmanın alışkanlık haline dönüşmesi, iyiliklerin paylaşılması ve toplum bilincinin arttırılması amacıyla aktif olarak yürüttüğü ‘Gençlerin iyilik ağacı’ projesi kapsamında Ayvalık Gençlik Merkezi tarafından başlatılan ‘Sen de yokken ben uyuyamam’ kampanyasında 27 koli kıyafet toplandı.
Yardımların tesliminde konuşan Kaymakam Namık Kemal Nazlı, “Türk toplumu her zaman dayanışmaya ve yardımlaşmaya oldukça önem vermiştir. Hayatta en güzel değerlerden biri yardımlaşmadır. Mutlu toplumlar sağlıklı toplumdan meydana gelir. İhtiyaç sahibi insanların etrafındaki kimselerin yardımlarına daima gereksinimleri vardır. Bu nedenle toplumu oluşturan kişilerin birbirine yardım etmelerinin şart olduğunu, maddi ve manevi olarak insanlar birbirleriyle yardımlaşırsa o toplum huzurlu ve mutlu olur. Bu kampanyada sorumluluk sahibi gençlerimiz büyük bir özveriyle ihtiyaç sahibi kişiler için yardım topladılar. Bugünde topladıkları yardımları ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere kendi elleriyle teslim ettiler. Ayvalık Gençlik Merkezi üyesi gençlerimizi bu duyarlılıklarından dolayı tebrik ediyorum. Kampanyamıza destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“TOPLUMDA PAYLAŞMANIN ALIŞKANLIK HALİNE DÖNMESİNİ AMAÇLADIK”

 İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Cem Hamzaoğlu, “Ayvalık Gençlik Merkezince Ayvalık’ta mağdur olan ve ekonomik anlamda dezavantajlı aileler verilmek üzere kullanılmamış kıyafet toplamayı amaçlayan, ‘Sen de yokken ben uyuyamam’ sosyal sorumluluk projesi başlatılmıştır. İlçe Kaymakamlığımızca da onaylanan kampanyamız için Ayvalık Gençlik Merkezi için gönüllü gençlerimiz, antrenörlerimiz ve gönüllü ailelerimiz olarak çalışmalar yaptık. Kampanya ile toplumda paylaşmanın alışkanlık haline dönüşmesini amaçladık. Destek sağlayan başta Kaymakamımız Namık Kemal Nazlı’ya, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan’a ve Balıkesir Gençlik Merkezi Müdürlüğüne, Ayvalık Gençlik Merkezi üye gençlerimiz ve kulüp sporcularımıza, antrenörlerimiz Tülay Gökçen, Volkan Sersan, Ali Çamlıbel, Tuncay Talay, Bilge Baba, Can Arcan ve Kadın Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi üyelerimize, kurum personellerimize ve destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.