Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Kurban Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı. İl Müdürü Arıcıoğlu; “Bayramlar, bizi biz yapan, geleceğe taşıyan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdendir. Dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.” dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu mesajında; “Kurban, Rabbimize yaklaşma ve iyiye, güzele, hakikate ulaşma arayışıdır. Sevgi, vefa, sadakat ve fedakârlığın simgesidir. Dargınlıkların, kırgınlıkların, küskünlüklerin bir kenara bırakıldığı müstesna günlerimizden biri olan mübarek Kurban Bayramını; sağlık ve huzur içerisinde karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.  Bayramlarımızın milletçe sevinç ve kederlerimizi paylaşmak, birlik, beraberlik ve dayanışmamızı pekiştirmek için önemli bir fırsat olarak değerlendirilmesi temennisiyle vatanın bölünmezliği, milletimizin bağımsızlığı ve ülkemizin bekası uğruna şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerimi iletiyor, kahraman gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, Mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemize ve aziz milletimize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesi temennisiyle, değerli Balıkesirli vatandaşlarımızın, spor camiamızın, sevgili gençlerimizin bayramını en kalbi duygularla tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.