Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Bigadiç ve Sındırgı ilçelerimizde yapılacak yatırım alanlarında incelemelerde bulundu. 
Bigadiç ilçemizde yapımı planlanan, içerisinde Gençlik Merkezi ve yüzme havuzu bulunacak spor kompleksi alanında Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ile İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu beraberlerindeki heyetle birlikte incelemelerde bulundular. İlçe girişinde içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, çeşitli atölyeler, sınıflar, spor alanları, çok amaçlı salonlar, gençlik kıraathanesi ve dinlenme alanlarının bulunacağı Gençlik merkezinin yapılacağı alanları gezerek istişarelerde bulundular. 
İl Müdürü Arıcıoğlu Bigadiç’in ardından Sındırgı’da bir dizi ziyaret ve incelemede bulunarak ilçe gençliğine ve sporuna yönelik planlanan çalışmalar ile yatırımları değerlendirdi. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ile birlikte Sındırgı İlçemize yapılması düşünülen yatırımları ve tesisleri yerinde inceledi. İçerisinde soyunma odaları, 4 adet yörük çadırı, yağlı güreş alanı, 300 seyircili portatif tribün, Geleneksel Okçuluk alanı ve cirit sahası bulunan Geleneksel Türk Sporları tesisinin planlandığı alan gezildi.
Halkımızı spor yapmaya teşvik eden projelere büyük önem verdiklerini belirten İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “İlçelerimizde gençlik ve spor alanında belediyelerimizle işbirliği içerisinde birçok yatırıma imza atacağız. Vatandaşlarımızın da sağlık açısından önemli ölçüde fayda sağlayacağı spor tesislerinin yapımına yerlerin belirlenmesinin ardından hemen başlanacak. Bu tesislerde geleceğin birçok başarılı sporcusu yetişecek. Yapılacak bu spor tesisleriyle gençler daha sağlıklı daha güzel alanlarda spor yapma imkânı bulacak. Geleneksel Sporlara da çok önem veriyoruz. Bu konuda Sındırgı ciddi bir açığı kapatacak. Gençlik Merkezlerimiz ile de gençliğin yeteneklerini sergileyecekleri kendilerini geliştirecekleri ortamlar hazırlayacağız. Bu tesislerin şehrimize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eder, Belediyelerimize başarılar dilerim.”