Yerli ve milli üretimin desteklenmesi amacıyla Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Balıkesir İl Temsilciliği tarafından yürütülen Bereket Projesinin paydaşları ile işbirliği süresi uzatıldı. Balıkesir Valiliği himayelerinde ve KADEM öncülüğünde yürütülen Bereket Projesi ile; özellikle eğitime ihtiyacı olan üstün yetenekli ve üstün zekalı çocuklarımızla meslek lisesi öğrencilerimizin bir araya getirilmesiyle yerli ve milli üretime katkı sunmaları için aynı anda birlikte çalışmaları sağlanacak.
Gençlerimizin emeğine büyük önem verdiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu; “Projenin amacı doğrultusunda, el becerisi yüksek olan meslek lisesi öğrencilerimizin ürettikleri ürünlerden alarak mümkün mertebe destek oluyoruz. Gençlerimizin projelerini gerçekleştirebilmeleri için de Gençlik Merkezlerimiz onların emrinde. Her zaman Gençlik Merkezlerimize bekliyoruz. Pandemi dolayısıyla çalışmalarımız aksamış olsa da bu süreçten sonra proje süratle hayata geçecektir.” dedi. Gençlik merkezleri ve İl Müdürlüğü bünyesindeki tüm imkânlar ile her zaman gençlere desteklerini sürdüreceklerini ifade eden İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu KADEM’e ve proje paydaşlarına teşekkürlerini iletti.  
Kadın ve Demokrasi Derneği Balıkesir İl Temsilcisi Zeliha Kahraman ise; "Bu proje ile özellikle eğitime ihtiyacı olan üstün yetenekli ve üstün zekalı çocuklarımızla meslek lisesi öğrencilerimizin bir araya getirilmesiyle yerli ve milli üretime katkı sunmaları için aynı anda birlikte çalışmalarını destekleyici bir proje oldu. Projemizi bu yıl da hızla sürdürmeye devam edeceğiz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, paydaşlarımıza ve gençlerimize teşekkürü borç bilirim. ‘BEREKET’li olsun" dedi.