“Halka Ortak Spor Yaptırma Projesi” kapsamında korona virüs salgını nedeniyle evlerinde kalan vatandaşların hareketsiz kalmamaları, keyifli vakit geçirmeleri için mini konser ve spor etkinliği gerçekleştirildi. 
Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İl Müdürlüğümüz, Karesi Kaymakamlığı ve Karesi Belediyesi tarafından organize edilen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, İlçe Müdürümüz Adem Özalp, Şube Müdürümüz İhsan Görmez, antrenörler ve evlerinin balkonunun yanı sıra sosyal mesafeye dikkat ederek sahaya inen vatandaşlar katıldı. Kurulan ses sistemi ile mini konserin keyfini çıkaran vatandaşlar, müzik eşliğinde antrenörlerin göstermiş oldukları hareketlere, çocukları ile birlikte evlerinin balkonlarından eşlik etti.
Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında evde kalan vatandaşları spora teşvik etmek amacıyla bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirten İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, evlerinin balkonundan eşlik eden vatandaşlara ve programda emeği geçen herkese teşekkür etti.