Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu başkanlığında, Gençlik Merkezi Müdürleri ve Gençlik Liderlerinin katılımları ile İstişare,  Planlama ve Değerlendirme Toplantısı, Kurtdereli Spor Salonu'nda yapıldı.
2020 Yılı faaliyetlerinin hazırlanması, mevcut projelerin değerlendirilmesi ile yeni projelerin hayata geçirilmesi noktasında yapılacak altyapı çalışmaları toplantının genel konularını oluştururken, özellikle  Gençlik Liderlerimiz  ile tek tek ilgilenen İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, Gençlik Liderlerimizin çalışmaları esnasında karşılaştıkları sorunlar, yürütülen çalışmaların daha da iyileştirilmesi ve yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda değerlendirmelerde bulundu.
Gençlik Merkezlerimizin şehrin önemli uğrak noktalarından biri olması gerektiğini belirten İl Müdürümüz Arıcıoğlu; “Merkezlerimiz talepler doğrultusunda 7/24 açık olacak şekilde düzenlemelerimizi yapıyoruz. Madde ve teknoloji bağımlılığından uzak tutmak noktasında çocuklarımız ve gençlerimizin ders dışı zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmesi için okullar, yurtlar ve ilçe müdürlüklerimiz ile koordineli şekilde çalışıyoruz. Gençlik Liderlerimiz ve gönüllü gençlerimiz ile yepyeni projelerle ilimizde farkındalık oluşturmak ve gençlik merkezlerimizin şehrimizin vitrini olması yolunda gayret gösteriyoruz” dedi.
Toplantıda yarının teminatı olan gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutularak, bilinçli ve sağlıklı nesiller olarak yetiştirilmesi konusunda önemli bir misyon yüklenen Gençlik Merkezlerimizle büyük başarılara imza atmak istediklerini belirten İl Müdürümüz Arıcıoğlu, personellerimize gösterdikleri gayretli ve disiplinli çalışmaları dolayısı ile teşekkürlerini iletti.