Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, Susurluk Gençlik Merkezimizi ziyaret etti. Gençlik Merkezinin faaliyetlerini ve mevcut durumunu inceleyerek gençlerimizle sohbet eden İl Müdürümüz Arıcıoğlu, devam eden eğitimlere gençlerimizle birlikte katılım sağladı. 
Spor ve sanatın toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olduğunu söyleyen Arıcıoğlu, “Spor ve sanat faaliyetleri gençlerimizi bağımlılıklardan korumanın en güzel yoludur. Hepsi birbirinden değerli pırıl pırıl gençlerimizi aydınlık bir geleceğe hazırlamak, onları geliştirmek öncelikli hedefimizdir. Gençlik merkezlerimiz yıl boyu verilen eğitimlerle, çalışmalarla gençlerimizin geleceğine ışık tutmaktadır. Bu vesile ile Susurluk ilçemizde önemli çalışmalara imza atan Gençlik Merkezimizde eğitim gören herkese sağlıklı ve başarılı bir gelecek diliyorum” dedi. 
Müzik Atölyesinde gençlerin seslendirdiği şarkıları dinleyen Arıcıoğlu, yürütülen eğitim projeleri hakkında bilgi alarak atölyelerde gerçekleştirilen çalışmaları inceledi.