26-30 Kasım 2019 tarihleri arasında Kurtdereli Spor Salonumuzda yapılacak olan CEV U 17 Kızlar Voleybol Avrupa Şampiyonası Balkan 1. Ön Eleme Müsabakaları planlama ve koordinasyon toplantısı, İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, Şube Müdürlerimiz ve Kurum Temsilcilerinin katılımı ile yapıldı.
CEV 2020 Avrupa U17 Kızlar Voleybol Şampiyonası kapsamında düzenlenen Balkan Şampiyonası 1. Ön Eleme Turu karşılaşmaları, Türkiye, Sırbistan, Bulgaristan, Yunanistan ve Romanya U17 Milli takımlarının katılımıyla Kurtdereli Spor Salonu’ nda oynanacak. Karşılaşmalar Avrupa Şampiyonası yolunda büyük önem taşıyor. 
İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Farklı organizasyonlar, şehre farklı bir ivme kazandırıyor. Başta Sayın Valimiz Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz olmak üzere, sporu çok seven ve destekleyen kurumlar var. Onların katkısı ile rahatlıkla organizasyon yapabilir seviyeye geldik. Kurumların işbirliği ve koordinasyonu ile şehrimizin büyük organizasyonlar yapabilecek seviyeye geldiğine değinen İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, Müsabakaların İlimize alınmasında vesile olan ve toplantıya katılan paydaşlara teşekkür etti.
Tüm voleybol severleri bu spor şöleni ve milli takımımızı desteklemek için Kurtdereli Spor Salonu’na davet ediyoruz.