İlimizde “Sosyal Çalışma Programı” kapsamında Çalışma ve İŞKUR Müdürlüğü ile protokol imzalayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz, proje kapsamında 35 üniversite öğrencisi Müdürlüğümüzde çalışmaya başladı. 08 Temmuz 2019 – 13 Eylül 2019 tarihleri arasında haftada 3 gün çalışacak olan öğrenciler, proje kapsamında birçok sosyal sorumluluk çalışmasına imza atacak.
Üniversite öğrencilerinin çalışma hayatıyla tanışmalarını sağlamak ve onlara çalışma disiplini kazandırmak amacıyla düzenlenen Sosyal Çalışma Programları uygulanmaya başladı. Geleceğe emin adımlarla hazırlanmayı hedefleyen, yaz tatillerini sosyal sorumluluk bilinçlerini artırarak verimli şekilde değerlendirebilecekleri bu programla gençlerimiz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz'de göreve başladılar.
İl Müdürlüğümüz’de uygun gruplar için düzenlenecek kurs ve programlarda eğitici olma, kadın genç engelli yaşlı ve çocuklara yönelik merkezlerde eğitim yönlendirme danışma hizmetleri, halkla ilişkiler yönlendirme ve tanıtım faaliyetleri, ön büro hizmetleri, veri girişleri ve bilgisayar destek hizmetleri, kayıt ve tasnif işlemleri alanlarında çalışma imkanı bulacak gençlerimizle, İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu ve Personel Şube Müdürümüz H. İbrahim Koyuncu ile biraraya geldi. 
Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, “Öğrencilerimize çalışacakları şubeler ve faaliyet alanları ile alakalı genel bilgiler verdik. Bu program sayesinde üniversite öğrencilerinin yaz tatillerini, sosyal sorumluluk bilinçlerini artırıp verimli bir şekilde değerlendirmeleri amaçlanıyor. Sosyal çalışma programı verimli geçmesini temennisi ile gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.