Gençlik Merkezimiz koordinesinde kurulan "Proje Kulübü" çalışmaları kapsamında "Sağlıklı Hayat Senin Elinde" Projesinin temel detaylarını görüşmek üzere Balıkesir Valiliğinde ilgili kurum ve kuruluşlarla ilk toplantı gerçekleştirerek paydaşlarımızla protokol imzalandı.
Vali Yardımcısı Mustafa Çek Başkanlığındaki toplantıya, Milli Eğitim İl Müdürü Yakup Yıldız, Sağlık İl Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Küçükkapdan, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ahmet İnan, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Balıkesir Temsilcisi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı.
Balıkesir Valiliği himayelerinde ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Balıkesir Şubesi ile protokol çerçevesinde işbirliği içerisinde 9 ay boyunca ilimizde etkinlikler gerçekleştirilecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Gençlik Projeleri Destek Programı Kapsamında 12-29 yaş arası gençlerimize yönelik “Sağlıklı Hayat Senin Elinde” projesi hayata geçiyor. Ortaokullarda yapılacak tiyatro gösterileri için Gençlik Merkezimiz bünyesinde oluşturulan ekip çalışmalarını sürdürüyor.
Projemize destek olup, toplantıya katılan ilgili paydaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.