Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu ile birlikte Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir Gençlik Merkezi’nde gençlerimizle sahurda bir araya geldi.
Sahur yemeğinde gençlerle sohbet eden Milletvekili Dr. Mustafa Canbey sözlerine Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur getirmesini dileyerek başladı. Milletvekili Canbey, “Ramazan ayının bu bereketini gençlerle birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. En önemli şey gençlere ve çocuklara yapılan yatırım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin yanındayız, hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu. 
Balıkesir Milletvekili Canbey ile İl Müdürümüz Arıcıoğlu, gençlerle sahur yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek gençlerle tek tek sohbet ettiler. Sahurun ardından Müzik Kulübü gençlerimizin gitarlarıyla eşlik ettiği kısa bir dinleti ile program son buldu. 
Gençlerimizin sosyal hayatın içerisinde daha hareketli ve aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi" kapsamında gençlik merkezinde düzenlenen etkinlikte resim, ahşap yakma ve ebru çalışmalarının bulunduğu sergi ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.