Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası Temsilcileri Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu’nu ziyaret etti.  Ziyarete Güvenlik İş Sendikası Genel Teşkilat Sekreteri Caner Yılmaz, Genel Eğitim Sekreteri Ünal Keskin ve Balıkesir İl Temsilcisi Metin Aslan katıldı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu makamında gerçekleşen ziyarette, güvenlik görevlilerinin özlük hakları, çalışma koşulları, sorumluluk ve hakları ve bunların iyileştirilmesiyle ilgili yapılan çalışmalar hakkında  görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, “Güvenlik personellerimiz diğer personellerimiz gibi bizim için çok kıymetlidir. Büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle görev alanlarında kurumlarımızın ve personellerimizin emniyet içinde yaşaması için üstün bir görev anlayışı ile hizmet veren tüm özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımızın ortaya koyduğu başarı hepimizi gururlandırmaktadır. Müdürlüğümüz bünyesinde güvenlik personellerimizin sağladıkları hizmetlerden memnunuz.” dedi.
Sendika yetkilileri, güvenlik görevlilerimizin toplumda huzur ve güven ortamının sağlanmasında ve kamu düzeninin korunması açısından önemli yerleri bulunduğunu, sendika olarak meslek mensupları arasındaki dayanışma, birlik ve beraberlik duygularını geliştirdiklerini belirttiler.
Misafirperverliklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Güvenlik- İş Sendikası temsilcileri,  Arıcıoğlu’na teşekkür ettiler.