Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu tebrik mesajı yayımlayarak halkımızın ve spor camiasının yeni yılını kutladı.
2018 yılının Balıkesir için gerek organizasyonlar gerekse sporcuların performansı anlamında başarılı bir yıl olarak geride kaldığını söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“Yeni bir yılı daha, birlik ve beraberlik içinde karşılamanın mutluluğu içindeyiz.  Yeni ümitler ve yeni beklentilerle girdiğimiz 2019 yılında öncelikli dileğimiz, ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması, insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak; geleneklerine bağlı, yaşadığı topluma, insanlığa değer katan, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi bir gençlik yetiştirmek hedefiyle yürüttüğümüz çalışmalarımıza, yeni yılda da aynı heyecanla devam edeceğiz. Yeni yılda gerek ülke sporumuz için, gerek gençliğimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 2019 yılında tüm takımlarımızın adının başarılarla anılması dileğimle; milletimizin, şehrimizin, spor camiamızın, sevgili çocuklar ve gençlerimizin  yeni yılını kutlar, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim'' dedi.