Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün okul sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen Okullararası basketbol, futbol ve voleybol müsabakaları  yapılan ödül töreni ile sona erdi. Törende başarılı olan sporculara kupaları verildi.
Müsabakaları şampiyon tamamlayan G.M. Bolluk Anadolu Lisesi Basketbol Genç Erkekler A kategorisinde, Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi Basketbol Genç Kızla A kategorisinde, Hasan Atlı O. O Bandırma Basketbol Yıldız Kızlar, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi  Futbol Genç Erkekler A kategorisinde, Bigadiç MTAL Voleybol Genç Erkekler A kategorisinde, Susurluk 5 Eylül Anadolu Lisesi ise Voleybol Genç Kızlar A kategorilerinde birincilik ödüllerini aldılar.
Dereceye giren takımlara ödülleri, Altıeylül Belediye Başkan Vekili Fikrettin Kocaman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Milli Eğitim İl Müdürü Yakup Yıldız, Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Akan, Karesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Özalp, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, Karesi Belediyesi Spor Müdürü Yahya Akduman, Altıeylül Belediyesi Spor Müdürü Ender Fatih Akıncı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürlerimiz, okul müdürleri ile öğretmenleri tarafından verildi.
Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “Gençlerimiz bu faaliyetlerle boş zamanlarını daha etkin ve verimli geçiriyor, spor hayatlarına büyük tecrübe katarak müsabık sporcu olma yönünle ilerliyorlar. Kurum olarak bizler de tüm tesislerimizle gençlerin hizmetindeyiz. Bu çekişmeli ve heyecanlı müsabakaları bizlere yaşatan başta sporcu kardeşlerimiz olmak üzere, öğretmen ve idarecilerimize bir kez daha teşekkür ederim” dedi.