Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, bazı ziyaretlerde bulunmak için geldiği Balıkesir’de yoğun bir program gerçekleştirdi.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi ziyaret için geldiği Balıkesir'de programına ilçe ziyaretleriyle başladı. Manyas’ta Gençlik Merkezi’ni inceleyen Bakan Kasapoğlu, sonrasında Gönen, Bandırma, Susurluk ve Savaştepe’de vatandaşlarla buluştu. 
Manyas’ta yapımı yeni tamamlanarak hizmete giren Manyas Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulunan Bakan Kasapoğlu, sporcularla buluştu.  Türk sporcuların sadece birkaç branşta değil, pek çok branşta zirvelere koştuğunu belirterek, “Her bir sporcumuz bizim gururumuz. Güçlü tesis altyapısıyla Türkiye tesis devrimini gerçekleştirdi. Türkiye altyapı devrimini gerçekleştirdi. Yeni merkezimiz gençlerimiz için hayırlı olsun” dedi.
GÖNEN İLÇESİNE GENÇLİK MERKEZİ YAPILACAK
Gönen ilçesinde ise Bakan Kasapoğlu, "Gönenli sporcular, Gönenliler sizleri selamlıyorum. İlginize teşekkür ediyorum. İnşallah Gönen'de gençlik adına, spor adına çalışmalarımız sürecek. Gençlik merkezimiz yükselecek. Bu gençler Gönen'in Balıkesir'in gururu. Bu gençlerin içinden olimpiyat şampiyonları çıkartacağız. Onları desteklemeye devam edeceğiz.”
SPOR BİLİMLERİ KOMPLEKSİNDEN ZİYARET SPOR VADİSİ OLMUŞ
Gençlik ve Spor Bakanı Doç. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, eşi Betül Kasapoğlu ile birlikte Gönen dönüşünde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Kompleksi içerisinde yapımı yeni tamamlanan, Üniversite ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle inşa edilen BANÜ Spor Vadisi'ni ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, BANÜ Genç Ofisi, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu alanında incelemelerde bulundu. Bakan Kasapoğlu, genç ofis gönüllü gençleri ve gençlik liderleri ile üniversitede okuyan yabancı öğrencilerle bir süre zaman geçirdi.
BANÜ YERLEŞKESİNDE YENİ GSB YURTLARI YÜKSELECEK 
Bakan Kasapoğlu, ziyaretinde bu yıl faaliyete geçen Spor Kompleksini çok beğendiğini dile getirerek “Bu güzel kompleks bölgenin Spor Vadisi oldu” ifadelerini kullandı. Bakan Kasapoğlu Spor Vadisi'nin Üniversitemize ve Bandırma’ya hayırlı olması temennisinde bulunarak ülke sporunun gelişmesinde faydalı olmasını diledi. BANÜ Spor Vadisi'ni gezerek yerinde incelemelerde bulunan Kasapoğlu, Haziran ayında yerleşke içerisinde, Spor Vadisi'nin hemen yanında yeni GSB yurtlarının ihalesinin yapılacağı müjdesini verdi ve yurt arazisini inceledi. 
Bakan Kasapoğlu, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yasin Sağay, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Balıkesir Gençlik ve Spor il Müdürü Adem Özalp ve diğer konuklardan oluşan heyet Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık, Genel Sekreter Cihangir Boz, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurettin Konar, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Özdemir ve idari birimlerin yöneticilerinden oluşan Üniversite heyeti tarafından karşılandı.
SUSURLUK’A YENİ SPOR SALONU VE YÜZME HAVUZU’NUN STARTI VERİLDİ
Susurluk ilçesinde yapımı tamamlanarak faaliyete başlayan yeni Gençlik Merkezi ve Futbol Sahasını ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, Susurluk halkına verdikleri sözleri birer birer yerine getirdiklerini, yapılan eserleri görünce hem duygulandığını hem de gururlandığını söyledi. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Susurluk ilçesine spor salonu ve yüzme havuzu yapılacağını, startını bugün verdiklerini belirtti. 
Akşam saatlerinde Balıkesir Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluşarak, kulüp ve akademi faaliyetlerine katıldı.