19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor  Bayramı'nı evlerinde kutlayarak düzenlenen online etkinliklere katılan yarışmacılara hediyeleri ulaştırıldı.
Yeni tip koronavirüs (Kovit-19) salgını nedeniyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor  Bayramı'nı evlerinde kutlayan çocuk ve gençlerimize yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi. 19 Mayıs Şenlikleri kapsamında düzenlenen Online Yarışmalara birçok sporcu katıldı. Farklı branşlarda yeteneklerini dijital ortamda sergileyerek dereceye giren sporculara hediyeleri kargo ile gönderildi. Kazanmış oldukları hediyeler karşısında büyük sevinç yaşayan yarışmacılar, gönderilen hediyeler ve düzenlenen etkinlikler için teşekkür etti.
Düzenlenen yarışmalara katılım sağlayan çocuk ve gençlerimize teşekkür eden İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor  Bayramı'nı kutlama ve etkinliklerimizin büyük çoğunluğunu saha faaliyetlerinin aksine dijital mecralarda farklı etkinliklerle kutladık. İnşallah önümüzdeki yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı aynı coşkuyla meydanlarda kutlayacağız dedi.