Ayvalık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğündeki incelemelerin ardından İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu Spor Salonumuzda antrenman yapan sporcu gençlerle sohbet ederek onlara başarılar diledi.
Ayvalık Yurt Müdürlüğünden bilgi alan İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, kız ve erkek öğrenci yurtlarındaki öğrencilerle de sohbet ederek yurtların yeni akademik yılında, eksiklikler ve yapılması gerekenleri yerinde inceledi. Yurtlarımızda üniversite öğrencilerinin akademik hayatlarına her alanda destek olmaya çalıştığını ifade eden Arıcıoğlu, öğrenciler için barınma, beslenme, burs-kredi imkânları dışında öğrencilerin ders harici zamanlarını verimli ve kaliteli şekilde değerlendirebilmeleri için eğitim, sosyal, kültürel sportif faaliyetler gerçekleştirildiğini ifade etti.
İl Müdürü Arıcıoğlu, “Balıkesir, öğrenci kardeşlerimizin öncelikli tercih ettiği şehirlerin başında geliyor. Yurtlarımız da ihtiyaca göre kapasitesini sürekli arttırarak öğrencilerimize her alanda hizmet vermeye gayret ediyor. Bugün yurtlarımızda kalan öğrencilerin akademik hayatlarındaki başarıları hariç hiçbir şeyi düşünmemeleri için her şey düşünülmüş durumda. İnşallah yeni eğitim-öğretim yılında da hizmet kalitesini daha da arttırmak için çalışmalar devam etmektedir'' diye konuştu.
Ayvalık yurtlarımızda incelemelerde bulunan Arıcıoğlu, bu yıl içerisinde kız ve erkek yurtlarımız bünyesinde egzersiz salonlarının tamamlanacağının müjdesini verdi.