Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürlüğümüz tarafından Burhaniye Muhyiddin-i Rumi Yurdumuzda personelimize yönelik Eğitim ve Motivasyon Semineri düzenlendi.
Personelimizin, mesleki gelişimlerine katkı sağlama, bilgi ve becerilerini arttırmak, kurumsal aidiyet duygularını geliştirmek, sporcu ve velilere sağlıklı iletişim kurmalarına yardımcı olmak, çocuk ve ergenlik problemlerine karşı önlem almak, sporcuların ve spor yapmak isteyenlerin sosyal ve psikolojik açıdan motive olmalarına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen eğitime; Şube Müdürlerimiz, İlçe Müdürlerimiz, Antrenörlerimiz, Spor Uzmanlarımız, Gençlik Liderlerimiz ve Aşçılarımız katıldı. İki grup halinde yapılan Eğitim ve Motivasyon seminerinde, Sporcu Beslenmesi, Spor psikolojisi, Sporda İlkyardım Bilgisi, Çocuk ve Ergen Özellikleri, İletişim, Hedef Belirleme ve Planlı Çalışma, Takım Ruhu ve Liderlik, Genel Antrenman Bilgisi gibi birçok konuya yer verilerek, alanında uzmanların katılımıyla devam etti. Daha sonra Şube Müdürlerimiz ve İlçe Müdürlerimize yönelik Sunumlar ve Talepler, İletişim ve Beden Dili, İmaj Yönetimi, Takım Ruhu ve Liderlik, Çalıştay konuları olmak üzere Genel değerlendirme ve kapanış ile son buldu.   
İl Müdürümüz Lokman ARICIOĞLU’nun açılış konuşması ile başlayan seminerin, tanışma ve kaynaşma ortamı için zemin teşkil ettiğini, personelin kişisel gelişim ve motivasyonlarının arttırılması için böyle bir eğitime karar verdiklerini belirten İl Müdürümüz, gençlerimizin ve sporcularımızın daha kaliteli hizmet almalarını sağlamak için bu tür eğitimlerin devam edeceğini ifade etti.

Program, İl Müdürümüz tarafından Akademisyen İbrahim ERDEMİR ve Eğitimci- Yazar Serkan EKMEN’e sunulan plaket takdimiyle sona erdi.