Kepsut'ta düzenlenen kahvaltılı toplantıda Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı ve Gençlik ve Spor Şube Müdürleri ile ilçe müdürleri bir araya geldi.  
Kepsut Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliğini yaptığı şube ve ilçe müdürlerinin biraraya geldiği birlik, beraberlik ve dayanışma mesajının verildiği toplantıda açılış konuşmasını İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu yaptı. Gençlik ve spor projelerinin önemine değinen İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, "Bağımlılıkla mücadele diyoruz, dezavantajlı bölgelerde birçok alanda eğitimler veriliyor, bundan iyi mücadele olamaz. Olayın rehabilitasyon boyutunda değil önleyici kısmındayız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmak ve özgüven kazandırmak istiyoruz.  Tüm ilçelerimize olduğu gibi Kepsut'a da güzel yatırımlar yapıldı ve ilçemize özel faaliyetler olduğunu biliyoruz. Kepsut ilçemizde kullanılabilir iki sahamız var, buradaki eksikleri de kısa sürede tamamlamak istiyoruz. Kepsut ilçemizdeki faaliyetlerimizi de artırarak devam ettireceğiz. Memleketin çocukları, gençleri ve yetişkinleri için sportif faaliyetler konusunda katılımlarını sağlamaya çalışacağız. Tüm ilçe müdürlüklerimizle güzel bir ekibiz, çalışmalarınız ve emekleriniz için tüm ilçe müdürlerimize teşekkür ederim" dedi.
Oturduğumuz makamların hakkını vermemiz gerektiğini vurgulayan Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı ise "Ülke olarak çok büyük mücadele içindeyiz. En imkansız halde bile mücadelemize devam etmek ve bütün işlerimizi en iyi şekilde yapmak zorundayız. Mücadele zordur, pes etmek kolaydır. Gelecekteki Türkiye'yi inşaa eden nesil olacağız. Her türlü faydalı çalışmalarda hep birlikte olmaya devam edeceğiz. Gençlik Merkezlerimizdeki faaliyetlerimiz artarak devam etmeli, merkezlerimizde gençlere kitap sevgisini aşılamak için çalışmalıyız. Tüm bunları memleketimiz için yapıyoruz, çalışmalarınız için çok teşekkür ediyorum." Dedi.  
Müdürlüğümüz çalışmaları hakkında genel bilgilendirmeler yapılarak, ilçe müdürlükleri olarak ortak çalışmalar ve projeler hakkında görüş alışverişi yapıldı.