Beyazay Derneği Genel Başkanı Nejla Sümer, dernek üyeleriyle birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, ilgili konular kapsamında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Türkiye Beyazay Derneği, İl Müdürümüz Arıcıoğlu’na faaliyetleri hakkında bilgi vererek, eğitimden istihdama, spordan sağlığa yaşamın her alanındaki engelleri kaldırmak adına birçok kampanya ve proje yürüttüklerini belirttiler. Yurt içinde ve yurt dışında birçok şubesi ile şimdiye kadar Türkiye’de ve Dünya’da birçok engelli ve yakınına hizmet götüren Türkiye Beyazay Derneği, müdürlüğümüz ile birlikte ortak hareket ederek,engelli bireylerimiz için spor eğitim programları konusundaki detayları anlattılar. 
İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, “Sporla yaşanan heyecan, beraberlik, engelli bireylerimizin bugüne kadar kullanılmayan yeteneklerine ışık tutulması, içlerindeki başarı inancının, yaşam motivasyonlarının daha da artırılması sağlanmasına önem veriyoruz. Ortak projelerle toplumun ve gençlerimizin yaşam standartlarını yükseltebiliriz” dedi.
Beyazay Derneği Genel Başkanı Sümer, ilgilerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Arıcıoğlu’na teşekkür etti. İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu ise dernek adına yaptıkları eğitim ve spor faaliyetlerinden dolayı tebriklerini ileterek başarılarının devamını diledi