Türkiye cimnastik federasyonunun faaliyet programında yer alan 12-15 Ekim 2017 tarihleri arasında Federasyon Kupası ve cimnaslig 3. Hafta müsabakaları Eskişehir ilinde Yeni kent spor salonunda yapıldı. 
Yarışmada çok sayıda kulübün katıldığı yarışmaya 300 kişilik sporcu katılımıyla gerçekleşmiş olup birbirinden güzel yarışma serileriyle izleyenleri mest ettiler. 
Sezonun son yarışması olan bu yarışmaya Gençlik Spor Kulübü Sporcularından 1.ligde yarışan 10-11 Yaş Tek Erkek kategorisinde Göktürk BALCI Türkiye 1.si, Süleyman KAAN GÜRCAN Türkiye 5.si, Tek bayan kategorisinde Vera AYGÜL ÇALIK Türkiye 10.su, Trio kategorisinde Süleyman KAAN GÜRCAN, Mehmetcan GÜLMEZ ve Göktürk balcı Türkiye 1.si, Cemre LAL KAPLAN, Ecrin ÇAKALOĞLU, Elvin Zeynep KARABULUT  Türiye 7.si  Takım olarak ise Türkiye 2. olarak tamamlamışlardır.
Federasyon Kupasına katılan 12-14 yaş Trio kategorisinde Melike KUŞBAZOĞLU, Dilara YILMAZ ve Sudenaz DURMAZ ise Türkiye 8.si olarak ilimizi ve kulübümüzü en güzel şekilde temsil etmişlerdir.
Balıkesir Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü olarak Sporcu ve Antrenörlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.